19@zl-alu.com +8618825982330
Sprint i slutet av året nya mål flytta

Sprint i slutet av året nya mål flytta

Jan 11, 2021

Sprint i slutet av året nya mål flytta


Den 11 januari, 2021, vid fjärde kvartalet arbete sprint mobilisering möte i Guangdong Zhonglian (Zhongchang) Aluminium Co, Ltd, general manager Ivy analyseras och sammanfattas arbetet i de tre första kvartalen, och hur man gör det grundläggande arbetet i fjärde kvartalet och göra ett bra.

Den lägger fram tydliga krav för att bekämpa och konsolidera företagsstiftelsen 2021. Detta möte påskyndade arbetet entusiasm för alla anställda, och öppnade ridån av tävlar årliga mål och ser fram emot 2021!

Vid mötet höll Ivy tal vid mobiliseringsmötet för "årsslutssprinten". För det första rapporterade han den övergripande arbetssituationen under de första tre kvartalen, bekräftade fullt ut de resultat och höjdpunkter, och mycket berömde marknadsföringsmodellen för deras due diligence och beslutsamhet.

Hon uppmanade alla I nästa arbete, de anställda insisterade på att göra ett gediget jobb av affärsarbete orubbligt, förbättra arbetsmetoder logistik samordnare, och strävar efter att följa upp varje beställning. Se till att resultatindikatorerna för 2020 är klara och lägger en god grund för ankomsten av 2021.


-Av Josephine

guangdong zhonglian aluminum meeting-1guangdong zhonglian aluminum meeting-2